Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza meteo pentru weekend: vremea se va incalzi in cea mai mare parte a tarii, insa la mare va ploua sambata

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo pentru weekend: vremea se va incalzi in cea mai mare parte a tarii, insa la mare va ploua sambata

Sambata si duminica vremea va incalzi in cea mai mare parte a tarii, fiind anuntate temperaturi ce vor urca pana la 27 de grade, chiar 34 de grade in unele zone. Cei care aleg sa isi petreaca sfarsitul de saptamana la mare vor avea nevoie de umbrele, sambata in Dobrogea fiind asteptate furtuni. continuă pe Adevărul

Vremea se va incalzi si va fi in general frumoasa. PROGNOZA METEO pentru weekend

Sambata, in majoritatea zonelor, vremea se va incalzi si va fi in general frumoasa, cu cer variabil si vant slab pana la moderat, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie. Exceptie va face su.

Prognoza meteo pentru vineri: Vremea va fi instabila

Vineri, in regiunile estice si de sud-est, precum si in zona Carpatilor Orientali si Meridionali, temporar innorarile se vor accentua, se vor semnala averse si descarcari electrice, iar vantul va avea unele intensificari, informeaza Mediafax. Ploile vor fi mai frecvente si mai insemnate cantitativ in Dobrogea, unde local se vor inregistra peste 20. 25 l/mp.

CANICULA in iulie. Vezi prognoza meteo

Meteorologii anunta ca vremea se va incalzi treptat in majoritatea regiunilor tarii, incepand cu 1 iulie, si va deveni chiar caniculara, saptamana viitoare, in anumite zone, unde temperaturile vor depasi in medie 30 de grade.

VREMEA joi si vineri. Vezi prognoza meteo

Joi, vremea va fi in general instabila in estul, centrul si sudul tarii, unde vor fi innorari temporar accentuate si local se vor semnala averse si descarcari electrice, indeosebi in cursul zilei. in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )